| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 340
بازدید هفته : 503
بازدید ماه : 477
بازدید کل : 838086
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
قدس آنلاین: سرطان واژه ترسناکی است که همه افراد سعی میکنند زیاد در مورد آن صحبت نکنند؛ اما گاهی نیاز است که برای اطمینان از سلامتی خود کاری کنید و زمان را از دست ندهید. |
مدتها بود که لکه تیره رنگی روی پوست صورتم ظاهر شده بود و من همیشه به آن بیاعتنا بودم؛ اما پس از مدتی شوهرم اصرار کرد که آن را به دکتر پوست نشان دهیم. با کمال تعجب دکتر نیز آن را مشکوک دانست و برای من نمونهبرداری تجویز کرد. خوشبختانه مشخص شد که چیز مهمی نیست. اما برای من زنگ هشداری بود که این مسئله را سالها نادیده گرفته بودم. چه اتفاقی ممکن بود بیفتد اگر شک دکتر درست از آب در میآمد؟
پزشک من حق داشت که نگران شود. سالیانه 76 هزار نفر به سرطان پوست مبتلا میشوند و هر ساعت یک نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست میدهد. بدتر از همه اینکه جوانان زیر 30 سال بیشازپیش به سرطان پوست دچار میشوند.
به یاد داشته باشید اگرچه استفاده از ضد آفتاب میتواند از ابتلا به سرطان پوست جلوگیری کند، اما قادر نخواهد بود آن را درمان کند. بنابراین بهتر است بدانیم چگونه میتوان سرطان پوست (ملانوم) یا خالهای سرطانی را در مراحل اولیه تشخیص داد. هرچه زودتر این بیماری تشخیص داده شود، درمان آن نیز آسانتر خواهد بود. در زیر مهمترین خصوصیات این بیماری را با هم مرور میکنیم:
ظاهر نامتقارن
لکهای که کاملاً گرد و متقارن است جای نگرانی نخواهد داشت. در واقع اگر خال یا لک را از بالا تا پایین با خطی به دو نیم کنید، باید هر دو نیمه با هم متقارن باشند. خالهایی که متقارن نیستند و ابعاد منظمی ندارند را باید مورد بررسی قرار داد.
خط مرزی
خالهای غیر سرطانی دارای خطوطی صاف هستند و مرز دارند. اما ملانوم ها کنگرهای بوده و مرزهایی نامنظم دارند.
رنگ
خالهای سرطانی بیش از یک رنگ دارند: سیاه، خاکستری و صورتی. حتی ممکن است بدون رنگدانه بوده و تنها شبیه یک جوش قرمزرنگ باشند.
ابعاد
هر نوع خال یا لکهای که ابعادی بزرگتر از 6 میلیمتر داشته باشد را بهتر است مورد بررسی قرار داد.
آزمایش
اگر خالی شروع به خارش، سوزش و بزرگ شدن کرد یا تغییر رنگ داد بلافاصله آن را مورد بررسی قرار دهید. خالها بهطورمعمول نباید تغییر کنند و باید ثابت باقی بمانند. شما خود باید تشخیص بدهید که چه وضعیتی برای پوست شما طبیعی است و بهمحض اینکه چیز جدیدی بروز کرد آن را به پزشک اطلاع دهید.
پزشکان توصیه میکنند که خانمهایی که در دوره 20 و 30 سالگی قرار دارند هرماه پوست خود را چک بکنند و این موارد را در نظر بگیرند. به خاطر داشته باشید که نیازی نیست که هر 5 علامت را همزمان مشاهده کنید؛ هر یک از این علامتها خود به تنهایی میتواند هشداردهنده باشد.
یک متخصص خون و آنکولوژی با تشریح انواع سرطان پوست و راههای پیشگیری از آن گفت: تغییر در پوست رایجترین نشانه سرطان پوست است که به شکل زائده عدم بهبود زخم یا تغییر در زائده قبلی بروز مییابد. |
وی گفت: البته سرطان پوست در هر جای دیگری هم میتواند بروز یابد. سرطان بازال به آرامی رشد میکند و اغلب بر روی پوست صورت است و به تدریج به سایر نواحی گسترش مییابد.
رضایی افزود: سرطان سنگفرشی ممکن است در سایر نواحی بدن که در معرض نور خورشید نیستند هم ایجاد شود. گاهی به غدد لنفاوی نیز سرایت میکند.
این متخصص خون و آنکولوژی در مورد علائم هشدار دهنده این نوع از سرطان گفت: تغییر در پوست رایجترین نشانه سرطان است که میتواند شامل زائده زخمی که بهبود نیابد یا تغییر در زائده قبلی باشد.
وی افزود: تغییرات پوست به شکل یک توده کوچک، نرم، کمررنگ، یک توده سفت و قرمز بروز مییابد. گاهی زخم خونریزی میکند و به پوسته زخم تبدیل میشود. گاهی نیز زخم توأم با خارش یا حساسیت بالایی میشود بیماران باید نسبت به لکههای قرمز یا قهوهای که زبر و پوستهدار هستند حساس باشند.
رضایی گفت: بهترین راه پیشگیری از سرطان پوست محافظت در برابر نور خورشید است. بنابراین بهتر است در اواسط صبح تا واخر عصر پوست خود را در برابر اشعه خورشید حفظ کنیم به این منظور پوشیدن لباس آستینبلند، کلاه لبهدار و عینک آفتابی توصیه میشود.
وی افزود: استفاده از کرم ضد آفتاب نیز از ابتلا به سرطان پوست جلوگیری میکند و بهتر است افراد از استفاده سالنهای برنزه شدن (سولاریوم) بپرهیزند.
دانشمندان انگلیسی با همکاری «موسسه تحقیقات سرطان» در منچستر انگلستان، داروهایی ارائه دادهاند که سرطان پوست مقاوم به داروهای کنونی را درمان میکنند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، داروهای کنونی، نسخههای مشکلدار پروتئینی به نام BRAF را هدف قرار میدهند که عامل نیمی از سرطانهای ملانوم (نوعی سرطان پوست) است. اما با این که چنین داروهایی در ابتدا کارآمد هستند، سرطان تقریبا همیشه ظرف یک سال در مقابل درمان مقاوم میشود.
داروهای جدید محققان انگلیسی میتوانند در بیماران مبتلا به اشکالی از سرطان ملانوم کارآمد باشند که در مقابل مهارکنندههای کنونی BRAF مقاومت میکنند. محققان حاضر نشان دادند داروهای جدید به نامهای CCT196969 و CCT241161 رشد ملانوم ناشی از پروتئین BRAF را متوقف کردند.
علاوه بر این، داروهای مزبور رشد تومور را در سرطانهایی متوقف کردند که در آنها، داروهای هدفقراردهنده BRAF هرگز کارآمد نبودند.
محققان نشان دادند داروهای جدید پروتئین BRAF و گذرگاههای رشدی را که سلولهای سرطانی برای مقاومشدن به آنها متکیاند، هدف قرار میدهند. نتایج بررسیها حاکی از آن است دوز 20 میلیگرمی این داروها در هر روز، رشد تومورها را بدون ایجاد عوارض جانبی سرکوب کرد.
ملانوم بدخیم، پنجمین سرطان شایع در انگلستان است و در سال 2011، 13 هزار نفر در این کشور به این بیماری مبتلا شدند. دانشمندان پیشتر داروهایی را برای درمان این بیماری ارائه دادهاند اما بدن بسیاری از بیماران به تدریج در مقابل این داروها از خود مقاومت نشان میدهد، این در حالی است که چنین افرادی اغلب انتخابهای درمانی دیگری ندارند.
داروهای جدید امید زیادی را در بیماران مبتلا به ملانوم ایجاد میکنند و آزمایشهای بالینی بر روی آنها اوایل سال 2015 آغاز میشوند.
سلامت نیوز
سرطان پوست جزو سرطانهایی است که بسختی درمان میشود و معمولا زمانی تشخیص داده میشود که سلولهای سرطانی در بدن گسترش پیدا کردهاند.
ایمونوتراپی به معنای تقویت دستگاه ایمنی بدن در برابر سلولهای سرطانی با کمک داروهاست که امکان دارد، روش نوینی برای درمان سرطان باشد. اصلیترین اتفاقی که در این روش رخ میدهد، تحریک دستگاه دفاعی بدن در مقابل سلولهایی است که تومور بر آنها تاثیر داشته است.
پروفسور استیون روزنبرگ، یکی از محققان مرکز تحقیقاتی آمریکاست که با استفاده از مولکولهایی به نام اینترفرون به مقاوم ساختن سلولها در برابر حمله مهاجمها پرداخته است.
وی تاکنون روشهای جدید بسیاری را برای درمان سرطان به کار برده است. روزنبرگ بتازگی به روش ایمونوتراپی برای درمان سلولهای سرطانی روی آورده و آزمایشهای وی روی بیماران نتایج قابل توجهی داشته است.
چگونگی روش درمان
روزنبرگ لنفوسیتهای خونی نرمال (گلبولهای سفید) را از خون مبتلایان میگرفت، سپس تغییرات ژنتیکی در آنها اعمال میکرد تا سلولهای توموری فعالتر شوند.
پس از اعمال این تغییرات، لنفوسیتها مجدد به بدن تزریق میشدند. به این ترتیب، ایمونوتراپی به مبارزه با سلولهای سرطانی بیمار میپرداخت. تغییراتی که پس از این تزریق ایجاد شدند به گلبولهای سفید اجازه میدادند تا بهتر و موثرتر با تومورها مبارزه و آنها را از درون نابود کنند.
این شیوه درمانی که از سال 2011 میلادی تاکنون رواج بیشتری یافته در 15 تا 20 درصد موارد به بهبود طولانیمدت مبتلایان منتهی شده است.
هرچه مولکولهای آنتیبادی (پادتن) مورد استفاده قابلیت ترکیبشدن بیشتری داشته باشند، بازخورد این روش درمانی نیز موثرتر میشود. بنابر پژوهشی که به دنبال استفاده از این روش انجام شد، میتوان گفت 38 تا 40درصد سلولهای سرطانی بیماران با کمک این روش کاهش پیدا کردند.
این روش در سایر انواع سرطانها نیز کاربرد دارد. محققان معتقدند این روش در سال آینده ممکن است به یکی از اصلیترین محورهای پژوهشی در سراسر دنیا تبدیل شود.
به هر حال میتوان نتیجه گرفت وقتی بیماری به سرطان مبتلا میشود، گروه درمانگر باید از تمام اطلاعات و دادهها درباره بیماری و درمانهای موجود او آگاهی یابند تا جدیدترین روشهای درمانی را برای وی به کار گیرند.
از دیگر توصیههای موثر برای مبارزه با سرطان، انجام مراقبتها و درمانهای در دسترس است؛ هرچه بتوان دوره درمان سرطان را طولانیتر کرد، میتوان به یافتن روشهای جدید برای درمان قطعی نیز امید بیشتری داشت.
و در نهایت به افراد مبتلا به سرطان توصیه میشود، علاوه بر افزایش دقت در درمانها، مرتب به پزشک معالجشان مراجعه کنند تا مانع از بروز یا افزایش سلولهای سرطانی شود. وجود جوشها یا لکهای غیرعادی با اندازه و رنگ غیرطبیعی نباید دستکم گرفته شود.
.به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، محققان دانشگاه منچستر درباره بررسی اثر روغن ماهی بر روی سیستم دفاعی پوست با ارزیابی 79 داوطلب سالم دریافتند، مصرف امگا3 موجود در روغن ماهی میتواند در برابر سرطان پوست از بدن محافظت كند.
متخصصان انجمن سرطان نيوزلند به رانندگان خودروها و بويژه موتورسيكلت سواران هشدار دادند كه براي پيشگيري از سرطان پوست حتما دستكش بپوشند.
محققان ميگويند؛ رعايت اين نكته به ويژه در روزهاي آفتابي ضروري است.
كارشناسان همواره بر سر اين موضوع كه شيشه معمولي ميتواند جلوي تشعشعات فرابنفش خورشيدي را بگيرد، چالش داشتهاند.
اين تشعشعات به گفته متخصصان؛ سبب بروز سرطان پوستي ملانوم و ساير انواع سرطان پوست ميشوند.
كارشناسان ميگويند؛ شيشههاي معمولي و ساده اتومبيلها فقط ميتوانند جلوي 37 درصد از اين تشعشعات را بگيرند و مقدار باقيمانده نورخورشيد كه از اين شيشهها به درون نفوذ ميكنند، ميتوانند خطر زيادي بوجود آورند.
اين انجمن تاكيد ميكند كه پوشيدن لباسهاي محافظ ميتواند تاثير مطلوبي را در امر پيشگيري داشته باشد.
آژانس بينالمللي تحقيقات سرطان نيز اعلام كرده است كه كرمهاي ضد آفتاب، مركز اولين خط دفاعي در برابر اين تشعشعات نيستند مگر در قسمتهايي از بدن كه مثل صورت، پوشاندن كامل آنها امكان پذير نيست و بنابراين استفاده از پوشش مناسب در صورت امكان توصيه ميشود.
مراقب پوست خود، خصوصاً جوش های تان باشید!
این علائم که میتوان آنها را بر روی پوست تشخیص داد کدامند و کدام یک از این علائم ما را به وجود سرطان مشکوک میکند و لزوم مراجعه به پزشک را ضروری میسازد؟
حسابی مراقب جوش های تان باشد
ملانوم با 8400 مورد ابتلا در سال در فرانسه، خطرناک ترین سرطان پوست است، و مورد بسیار نگران کننده این است که هر چه برنزه کردن در دنیا بیشتر مد میشود، آمار ابتلا به این بیماری نیز افزایش مییابد! اصلی ترین فایدۀ تشخیص نخستین علائم ملانوم، مراجعه به پزشک و بهره مند شدن از درمان بسیار سریع است که قطعاً مفیدتر خواهد بود.
اگر به طور مرتب یا در موارد تردید نسبت به وجود بیماری، به متخصص پوست مراجعه شود، در ملانوم نشانه هایی وجود دارد که متخصص پوست را به اشتباه نمیاندازد.
توصیه میشود که به موازات مراجعه به پزشک، خودتان هم پوست تان را مورد معاینه قرار دهید.
تمام قسمت های پوست بدن را نمیتوان به راحتی دید، بنابراین بر اساس یک قرارداد کلی، خودتان، پشت، کتف ها و ران های تان را معاینه کنید.
بهترین حالت این است که این معاینه دو بار در سال انجام گیرد.
علائم قابل تشخیص سرطان پوست کدامند؟
در ادامه مطلب بخوانید.....
سرطان پوست یکی از شایع ترین سرطان هاست که می تواند باعث بدشکلی بافت یا حتی مرگ شود. با این حال این نوع سرطان تشخیص ساده ای دارد و در صورت تشخیص به موقع، می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد...
نکته جالب اینکه سرطان پوست از معدود سرطان هایی است که خیلی زود خود را نشان می دهد و فرد می تواند خودش آن را با چشم ببیند. هرکس می تواند خودش در خانه یک تست ماهانه سرطان پوست بدهد و برای اطمینان سالی یک بار هم به متخصص پوست مراجعه کند و به این ترتیب از این سرطان کشنده پیشگیری کند.
در ادامه این مطلب، شما هم این تست را یاد می گیرید. ابتدا عوامل خطر سرطان پوست را به خاطر بسپارید: پوست روشن، داشتن تعداد زیاد خال یا کک و مک، سابقه آفتاب سوختگی، قرمزی یا بلوندی مو، رنگ روشن چشم، سابقه خانوادگی سرطان پوست و حمام آفتاب گرفتن.
۹۰ درصد سرطان های پوست در اثر مواجهه با نور خورشید ایجاد می شوند بنابراین باید ضمن مصرفضدآفتاب با SPF مناسب، حتما این نکته ها را هم رعایت کنید:
در ادامه مطلب بخوانید......